Active People
 
 
 
Qui som
 
Serveis
 
  Ajustament personal i social
  Coaching
 
 
Contactar
 
Treballar amb nosaltres

 

 

TREBALLAR AMB NOSALTRES

 


A ActivePeople hi ha un gran equip de persones dinàmiques, amb iniciativa, ganes de treballar amb il•lusió i de créixer i desenvolupar-se com persones socialment responsables.
Són el motor que gestiona l'empresa d'una forma innovadora i creativa.
Professionals competents amb diferents habilitats, personalitats i formació, que reflecteixen la diversitat que també trobem en els nostres clients.
A ActivePeople sabem que totes les persones contem amb un enorme potencial interior al que se li pot donar sortida.


Inicio

Què hi oferim?


Totes aquelles persones que s'incorpora en ActivePeople, s'integren en una empresa jove, amb bon ambient i dinàmica on pot desenvolupar la seva carrera.

El nostre èxit neix de la gent excepcional que constituïx els nostres equips. ActivePeople estableix amb els seus empleats un compromís : captar, retenir i motivar als millors professionals, oferint-los el millor lloc on treballar, assegurant la igualtat d'oportunitats, la no discriminació, promovent oportunitats de desenvolupament professional i l'equilibri entre la vida laboral i familiar.

La nostra gent té una cosa en comú: comparteixen la nostra cultura i el compromís amb els nostres clients.

En ActivePeople ho que ens importa són les persones, perquè són el nostre bé més preuat i les quals fan de la nostra, una gran empresa. Si volem...podem

 

Passeig Santa Coloma, 55 08030 Barcelona

Telèfon: 616332924

Email: info@activepeople.es

Skype: activepeople.es

 

   

 

© Copyright 2009 - 2013 Active People - Avisos legals